Buvljarac Humanitarac: Dođi milom, izađi sa stilom

Uspješno je održan buvljak kojega smo održali u osječkom Night baru Cadillac, u suradnji sa Zakladom Slagalica i ESN Osijek.

U Cadillacu smo organizirali buvljak s raznolikom ponudom odjeće, obuće, knjiga i drugih predmeta, gdje su građani svojim donacijama mogli kupiti željeni predmet i podržati ovu akciju te dobiti potvrdu o donaciji. Kroz Cadillac je cirkulirao velik broj ljudi, a ono što je najvažnije – PRIKUPILI SMO SREDSTVA i ISPUNILI ŽELJENI CILJ.

Višak odjeće/obuće i stvari preusmjerit ćemo Udruzi Pobjede.

KOME POMAŽEMO?


Humanitarni buvljak namijenjen je prikupljanju sredstava za obitelj Marinović iz Semeljaca. Laura Marinović je djevojka koja boluje od rijetke i teške bolesti epilepsije i kronične respiracijske insuficijencije. S pomoću humanitarne akcije “Dišimo zajedno za Lauru”, koju su pokrenuli Laurini roditelji, prikupljeno je dovoljno sredstava za kupnju prijenosnog koncentratora kisika, koji će joj olakšavati disanje i svakodnevni život. Međutim, financijska situacija u obitelji je teška i mi im putem ovog buvljaka želimo biti daljnja podrška.Među brojnim kućanskim potrepštinama, obitelji su potrebne dekice, plahte s gumom za krevet i novi televizor. TV je prozor u svijet, mjesto gdje se istodobno i informiramo, ali i mjesto na kojem se zabavljamo i katkada bježimo od realnosti, posebice kada je ona teška. U vremenima kada se “flatscreen” i sve veća znamenka inča ušuljala u većinu naših domova, oni su i dalje luksuz za one kojima najviše treba. S tom idejom želimo Lauri olakšati ove praznike te joj nabaviti uređaj putem kojeg će jasno moći gledati sadržaj programa, unatoč njezinoj slabovidnosti. Uređaj koji će obitelj imati godinama i koji Lauri možda neće direktno pomoći u ozdravljenju, ali hoće u nošenju sa svakodnevicom.

Zahvaljujemo svima na odazivu i našim partnerskim organizacijama na doprinosu!