Mladi i aktivizam: gdje smo stali i kako dalje?

Pozivamo sve zainteresirane na dogaฤ‘aj u organizaciji inicijative Mladforma pod nazivom: Mladi i aktivizam: gdje smo stali i kako dalje, koji ฤ‡e se odrลพati ๐Ÿฎ๐Ÿณ. ๐—ธ๐—ผ๐—น๐—ผ๐˜ƒ๐—ผ๐˜‡๐—ฎ ๐˜€ ๐—ฝ๐—ผ๐—ฐฬŒ๐—ฒ๐˜๐—ธ๐—ผ๐—บ ๐˜‚ ๐Ÿญ๐Ÿด ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ ๐˜‚ ๐—ธ๐—ผ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐˜€๐—ธ๐—ผ๐—ท ๐—ฑ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ถ ๐—ผ๐˜€๐—ท๐—ฒ๐—ฐฬŒ๐—ธ๐—ฒ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ธ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ.

Kraj je ljetnih praznika i vrijeme je da se ponovno sretnemo, razgovaramo o vaลพnim temama i podruลพimo!

Za vas smo pripremili tribinu s vrlo zanimljivim govornicima iz podruฤja rada s mladima, a ponosni smo ลกto ฤ‡emo vam predstaviti i ๐—ป๐—ฎ๐˜€ฬŒ ๐—ฝ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—ฟ๐˜‚๐—ฐฬŒ๐—ป๐—ถ๐—ธ, koji istovremeno obuhvaฤ‡a sve aktivnosti koje smo u proteklih godinu dana provodili s mladima kroz projekt #bezfiltera.

Dogaฤ‘aj je zamiลกljen u dva dijela:

18:00-18:30 โ€“ Uvod u projekt #bezfiltera, promocija priruฤnika โ€žDruลกtvene mreลพe kao alat za aktivizam mladih: Primjeri iz prakseโ€œ

18:30-20:00 โ€“ Tribina โ€žMladi i aktivizam: gdje smo stali i kako dalje?โ€œ โ€“ rasprava na temu rada s mladima i kreiranja mladih aktivista (dobro doลกla su pitanja iz publike)

Govornici na tribini:

Marko Kovaฤiฤ‡, Institut za druลกtvena istraลพivanja u Zagrebu
Irena Mikuliฤ‡, PRONI Centar za socijalno poduฤavanje
Leo Stakoviฤ‡, Mreลพa mladih Hrvatske, DrOne โ€“ udruga za druลกtveni razvoj i neformalno obrazovanje
Saลกa Milakoviฤ‡, Savjet mladih grada Osijeka, Mladforma

Moderatori: Mirna ล mit i Bruno Koiฤ‡

Promociju priruฤnika i projekta #bezfiltera predstavit ฤ‡e Mirna ล ostarko i Hrvoje Potlimbrzoviฤ‡.

Buduฤ‡i da su i dalje na snazi ograniฤenja okupljanja, pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje putem Google obrasca najkasnije do 26. kolovoza: https://tinyurl.com/tribina-mladi-aktivizam

Potvrdu o sudjelovanju dobit ฤ‡ete na dan zatvaranja prijava.
Vidimo se!