Dobro došli!

Dobro došla/došao na web stranicu neformalne inicijative Mladforma iz Osijeka! Samom tvojom posjetom ovoj web adresi, vjerujemo kako imaš interes za online sadržajem koji se dotiče mladih – nadamo se da ćeš se nakon ovog uvodnog teksta još koji put vratiti! 😀

Ova platforma nastala je u sklopu projekta Europskih snaga solidarnosti #bezfiltera kojeg provodimo od rujna 2020. i koji će trajati godinu dana, a služit će i kao službena web stranica Mladforme i nakon završetka projekta.

O čemu ćemo pisati? Aktivnosti inicijative, teme mentalnog zdravlja, volontiranja, zabavnog sadržaja…

Na ovom webu moći ćete (uz naš Facebook i Instagram) pratiti sve naše akcije koje organiziramo u zajednici, kampanje ili aktivnosti koje provodimo.

Jedna od šest grupa u projektu #bezfiltera bavi se temom kvalitetnog provođenja slobodnog vremena među mladima, a upravo ćemo vam mi, članovi navedene grupe – Anica, Anja, Antonija Petra, Ema, Mihaela i Bruno – ovdje pružati kvalitetan medijski, istraživačko-znanstveni, zabavni i aktivistički sadržaj koji će se doticati tema koje zanimaju mlade – mentalno zdravlje mladih, volontiranje, kulturno-umjetnički sadržaj…ukratko, puno toga različitog da na neki način probamo pokriti svestranosti mladih. Kvalitetan sadržaj prenosit ćemo putem video zapisa, publikacija, fotografija…

S vremenom će nam se pridružiti i ostali članovi Mladforme s vlastitim temama ljudskih prava, medijske pismenosti, kvalitetnog obrazovanja, politika za mlade, prostora za mlade i održivog razvoja.

O projektu „Bez filtera“

Bez filtera je projekt koji skreće pažnju na mogućnost pametnog, aktivističkog, angažiranog i kritičkog influensanja, putem kojeg ćemo nastojati poticati mlade angažirane pojedince koji će kreirati medijske poruke te pokušati stvoriti novu vrstu utjecaja na vrijednosni sustav među mladima. Okupit ćemo mlade od 15 do 30 koji svojim angažmanom žele raditi na promociji ljudskih prava, prostora za mlade, kvalitetnog obrazovanja, politika za mlade, kvalitetnog slobodnog vremena i održivog razvoja.

Više o samom projektu pročitajte u zasebnoj kategoriji OVDJE.

Projekt Bez filtera sufinanciran je sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije.

Ako vas bilo što dodatno zanima o nama, potražite nas na društvenim mrežama (fejsu i instagramu), javite nam se na mladforma@gmail.com ili pogledajte naše aktivnosti objavljivane u medijima.